Komunikasi karo Supplier? Supplier
Asa Rong Mr. Asa Rong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-29621901 Email:sales@ypmfg.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Yaopeng didegake ing taun 2005 minangka pabrikan sing duwe spesialisasi ing macem-macem bagean logam, kalebu mesin CNC, stamping logam, bagian Mold, Forging and Casting. Kita setya nyedhiyakake produk kanthi kualitas kanthi rega kompetitif. Bisnis kita utamane ngatasi macem-macem lapangan, kayata peralatan Kesehatan, pesawat, komunikasi gelombang gelombang, Daya angin, Perangkat Lunak, Mesin, lsp. Kita nduwe akeh fasilitas produksi maju lan teknolog profesional kanggo mesthekake syarat teknis sing akurat. Perusahaan kita duwe luwih saka 200 karyawan terlatih, ing wektu sing padha, perusahaan kita lulus sertifikasi sistem kualitas standar ISO-9002 internasional.

Ora preduli apa pesenan, saben kumpulan produk dites dening kita sadurunge kirim, iki bakal mbantu kita njamin kualitas. Kita mesthi nyoba sing paling apik supaya bisa ngirim kanthi tepat wektu. Sawise nem taun pangembangan, kita wis akeh pengalaman lan sinau babagan nggunakake kawruh produksi kanggo mbantu para pelanggan ngerteni tabungan tambahan kanthi menehi saran kanggo Produksi Manufaktur lan menehi riset lan saran babagan proses produksi lan bahan. Kabeh pelanggan bakal entuk kualitas sing konsisten, uga layanan tanpa gangguan.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Yaopeng didegake ing taun 2005 minangka pabrikan sing duwe spesialisasi ing macem-macem bagean logam, kalebu mesin CNC, stamping logam, bagian Mold, Forging and Casting. Kita setya nyedhiyakake produk kanthi kualitas kanthi rega kompetitif. Bisnis kita utamane ngatasi macem-macem lapangan, kayata peralatan Kesehatan, pesawat, komunikasi gelombang gelombang, Daya angin, Perangkat Lunak, Mesin, lsp. Kita nduwe akeh fasilitas produksi maju lan teknolog profesional kanggo mesthekake syarat teknis sing akurat. Perusahaan kita duwe luwih saka 200 karyawan terlatih, ing wektu sing padha, perusahaan kita lulus sertifikasi sistem kualitas standar ISO-9002 internasional.

Ora preduli apa pesenan, saben kumpulan produk dites dening kita sadurunge kirim, iki bakal mbantu kita njamin kualitas. Kita mesthi nyoba sing paling apik supaya bisa ngirim kanthi tepat wektu. Sawise nem taun pangembangan, kita wis akeh pengalaman lan sinau babagan nggunakake kawruh produksi kanggo mbantu para pelanggan ngerteni tabungan tambahan kanthi menehi saran kanggo Produksi Manufaktur lan menehi riset lan saran babagan proses produksi lan bahan. Kabeh pelanggan bakal entuk kualitas sing konsisten, uga layanan tanpa gangguan.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki