Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Asa Rong Mr. Asa Rong
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-29621901 email:sales@ypmfg.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Yaopeng diadegkeun dina taun 2005 salaku produsén ngarah kana sababaraha bagian logam, kaasup mesin CNC, stamping Metal, bagian Mold, Forging and Casting. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu bermutu luhur sareng harga anu kompetitif. Usaha urang umumna ngurus sababaraha widang anu béda, sapertos Peralatan Médis, pesawat, komunikasi gelombang mikro, Kakuatan Angin, Parangkat, Mesin, sareng sajabana. Kami gaduh seueur fasilitas produksi canggih sareng téknologi profesional pikeun mastikeun syarat téknis anu akurat. Parusahaan urang boga leuwih ti 200 pagawé dilatih, di waktu nu sami, parusahaan urang diliwatan sertifikasi Sistim kualitas baku internasional ISO-9002.

Henteu aya masalah naon tatanan, unggal kelompok produk diuji ku kami sateuacan kiriman, ieu bakal ngabantosan kami pikeun mastikeun kualitasna. Kami salawasna nyobian pangsaéna pikeun nganteurkeun barang dina waktuna. Saatos genep taun pangwangunan, urang parantos akumulasi seueur pangalaman sareng diajar kumaha ngagunakeun pangaweruh produksi urang pikeun ngabantu para nasabah sadar tabungan tambahan ku cara ngadamel Rarancang pikeun Pabrik, sareng masihan panalungtikan sareng saran kana prosés produksi sareng bahan. Sakabéh konsumén urang bakal resep kualitas anu konsisten, ogé jasa anu teu diganggu.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Yaopeng diadegkeun dina taun 2005 salaku produsén ngarah kana sababaraha bagian logam, kaasup mesin CNC, stamping Metal, bagian Mold, Forging and Casting. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu bermutu luhur sareng harga anu kompetitif. Usaha urang umumna ngurus sababaraha widang anu béda, sapertos Peralatan Médis, pesawat, komunikasi gelombang mikro, Kakuatan Angin, Parangkat, Mesin, sareng sajabana. Kami gaduh seueur fasilitas produksi canggih sareng téknologi profesional pikeun mastikeun syarat téknis anu akurat. Parusahaan urang boga leuwih ti 200 pagawé dilatih, di waktu nu sami, parusahaan urang diliwatan sertifikasi Sistim kualitas baku internasional ISO-9002.

Henteu aya masalah naon tatanan, unggal kelompok produk diuji ku kami sateuacan kiriman, ieu bakal ngabantosan kami pikeun mastikeun kualitasna. Kami salawasna nyobian pangsaéna pikeun nganteurkeun barang dina waktuna. Saatos genep taun pangwangunan, urang parantos akumulasi seueur pangalaman sareng diajar kumaha ngagunakeun pangaweruh produksi urang pikeun ngabantu para nasabah sadar tabungan tambahan ku cara ngadamel Rarancang pikeun Pabrik, sareng masihan panalungtikan sareng saran kana prosés produksi sareng bahan. Sakabéh konsumén urang bakal resep kualitas anu konsisten, ogé jasa anu teu diganggu.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan